McLaren presenteert de MP4-27

McLaren MP4-27
McLaren heeft haar wapen voor het Formule 1 seizoen 2012 voorgesteld: de MP4-27.

In Woking heeft McLaren vandaag de MP4-27 voorgesteld, een evolutie van de wagen waarmee het team vorig jaar zes overwinningen behaalde en eveneens tweede werd in het constructeurskampioenschap. McLaren hoopt de wagens van Red Bull dit jaar te verslaan.

Aangezien er dit jaar geen gebruik kan gemaakt worden van de blown diffuser, was er nood aan andere sidepods en een wijziging aan de achterkant van de wagen om het verlies aan neerwaartse druk te compenseren. In tegenstelling tot de getrapte neus bij de Formule 1 wagen van Caterham, verloopt deze bij McLaren vloeiend. Volgende week beleeft de wagen zijn debuut op het circuit van Jerez.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...