Ford B-Max is klaar voor productie!

Ford B-Max 2012
Ford zal in Genève de productierijpe versie voorstellen van de Ford B-Max.

Ford heeft de eerste officiële foto van de nieuwe B-Max op het net gegooid. Veel is er ten opzichte van het concept niet meer gewijzigd, wel krijgt de grille iets minder chroom mee. Op het autosalon van Genève zal de wagen debuteren, precies één jaar na de voorstelling van de B-Max Concept.

De B-Max is slechts 110 mm langer dan de Fiesta, toch biedt hij een ongeëvenaarde ruimte en flexibiliteit. Het innovatief deurenconcept zonder centrale stijlen werd gelukkig bewaard, het resultaat is een toegang tot het interieur van maar liefst 1,5 meter breed. Ook de achterzetels klappen volledig plat, waarmee de B-Max zelfs een mini-bestelwagen wordt. Ford belooft bovendien zeer hoogwaardige materialen te gebruiken.

Onder de motorkap komt zoals we reeds verwachtten de 1.0-liter EcoBoost benzinemotor die geleverd wordt met een vermogen van 100 pk of 125 pk. Natuurlijk zullen enkele Duratorq TDCi diesels eveneens van de partij zijn. De B-Max zal nog later dit jaar gelanceerd worden in Europa.

Ford B-Max 2012 Geneva

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...