Geen geblazen Lamborghini’s in de nabije toekomst

Stephan Winkelmann
Volgens CEO Stephan Winkelmann is een turbogeladen Lamborghini niet voor meteen.

In een interview met Autocar nam Stephan Winkelmann, CEO bij Lamborghini, een duidelijk standpunt in: er komen geen Lamborghini’s met turbo’s. Als ze er al ooit zouden komen, wat uiteindelijk misschien onvermijdelijk is, zal dat pas zijn in het volgende decennium. Turbo’s maken geen deel uit van Lamborghini’s DNA en de autobouwer wil alle trouwe fans niet teleurstellen.

Verder in het gesprek nam Winkelmann even de tijd om de speculatie rond de opvolger van de Gallardo te relativeren. Aangezien Lamborghini volgens geruchten naar Genève komt met twee modellen, dachten al velen de opvolger daar te zien, maar Winkelmann zegt dat het daarvoor nog twee jaar te vroeg is. Misschien wordt één van de twee wagens de Aventador LP700-4 Roadster, al zou Lamborghini die nog even willen achterhouden. Een productieversie van de Sesto Elemento dan? Wij kunnen niet wachten tot Genève. (Via:Autocar)

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...