BMW komt volgend jaar met 3-Reeks GT

BMW 3-Reeks GT 2013 Preview
De geruchten rond de komst van een 3-Reeks GT doen al langer de ronde, volgens nieuwe bronnen maakt het model volgend jaar zijn intrede.

Na het relatieve succes van de BMW 5-Reeks GT wil BMW ook de 3-Reeks een gelijkaardige kuur geven. De 3-Reeks GT wordt volgens BMW een “Progressive Activity Coupé”, met een aflopende daklijn en een kont die het midden houdt tussen een Touring en een Shooting Brake, kortom een 3-Reeks met een dikke kont. De 3-Reeks GT zal kunnen pronken met een grotere kofferruimte en meer beenruimte waardoor hij zich iets meer als limousine kan positioneren dan de standaard Sedan-variant.

De 3-Reeks GT zal dus vooral mikken op luxe en comfort, al wordt ook het prestatiegerichte aspect niet vergeten. Het wil zich positioneren als een alternatief voor de A5 Sportback, die eveneens een unieke styling met voldoende functionaliteit combineert. De 3-Reeks GT erft het motorgamma van de 3-Reeks Sedan, instappen kan dus met een 320d EfficientDynamics met 163 pk of een 328i met 245 pk. De huidige topversie is een 335i met een vermogen van 306 pk. (Via: BMWBlog)

BMW 3-Reeks GT 2013

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...