Video: Hyundai Veloster Turbo vs. Cheetah

Hyundai Veloster Turbo Super Bowl 2012
Ook Hyundai heeft haar portie reclamefilmpjes voor de Super Bowl klaar.

Hyundai zet haar nieuwe Veloster Turbo op tegen een Cheetah. Het jachtluipaard kan een topsnelheid halen van maar liefst 110 km/u, de Veloster Turbo gaat natuurlijk ietsje harder. Zijn 1.6-liter turboblok levert immers 201 pk. Maar wie sprint er het snelst? Dat zien jullie in één van de reclamespots die Hyundai zal uitzenden tijdens de Super Bowl dit weekend. In de tweede reclamespot is de gefacelifte Genesis Coupé de held, terwijl een derde filmpje de grootste ambities van Hyundai even in de verf zet.

Deel dit bericht:

2 reacties op "Video: Hyundai Veloster Turbo vs. Cheetah"

  1. claeys 30-01-2012 om 22:10

    ben ik dan de enigste met een ‘wth-gevoel’?

    • TDB 31-01-2012 om 8:25

      Haha nope! Het wth-gevoel wordt groter van boven naar onder.

Reageer

Reactie aan het plaatsen...