Officieel: Skoda Citigo Vijfdeurs

Skoda Citigo Vijfdeurs
Na de Volkswagen Up! krijgt ook de Skoda Citigo twee deuren extra.

Volkswagen onthulde vorige week de Up! vijfdeurs, nu is het de beurt aan zijn Tsjechische broertje. Onverwachts kunnen we dit niet meteen noemen en meer dan de toevoeging van twee deuren verandert er niet. Net als bij de Up! vijfdeurs is er plaats voor 251 liter bagage, het officiële debuut vindt plaats in Genève.

Onder de motorkap vinden we eveneens nog steeds de 1.0-liter driecilinder met 60 of 75 pk, de meest ecologische versie verbruikt gemiddeld slechts 4,1 l/100 km en stoot amper 96 gram CO2 per km uit. Hoewel de Up! GT reeds bevestigd werd voor productie, moet de Skoda het voorlopig stellen met deze twee motorisaties. Een Citigo RS is natuurlijk niet onmogelijk, maar ook niet voor direct.

Skoda Citigo Vijfdeurs

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...