Reminder: Top Gear Seizoen 18 Aflevering 1

Top Gear Seizoen 18 Aflevering 1
Vanavond is het tijd voor de eerste aflevering van het nieuwe Top Gear seizoen.

De trailer deelden we jullie enige tijd geleden reeds mee, maar vanavond is het effectief tijd voor de eerste aflevering van het 18de Top Gear seizoen. Jeremy Clarkson, Richard Hammond en James May trappen af met een trip naar Italië, waar ze de Lamborghini Aventador opzetten tegen de McLaren MP4-12C en Noble M600. Ze brengen bovendien een bezoekje aan de Nardo Test Track en de Italiaanse hoofdstad. Daarnaast kijken de presentators vooruit naar de hoogtepunten in de autowereld voor 2012 en neemt zoals gewoonlijk een ster plaats in de Kia Cee’d. Live kijken kan om 21.00u Belgische tijd op BBC2 of BBC HD. Onderaan geven we nog enkele teaser pics mee voor de rest van het komende seizoen.

Update: de integrale aflevering vinden jullie hier

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...