Spyshots: Hyundai i20 Facelift

Hyundai i20 2012 Facelift
Nog dit jaar komt Hyundai met een facelift voor de i20.

De Hyundai i20 gaat al enige tijd mee, hoogtijd dus voor een kleine facelift. Fotografen konden de wagen betrappen in het hoge noorden, helaas nog gehuld in een dik camouflagepak. Toch kunnen we met vrij grote zekerheid zeggen dat de i20 enkele trekjes krijgt van de i40, zodat de 4 jaar oude wagen opnieuw volledig in zijn familie past. Een nieuwe grille, scherpere koplampen, LEDs vooraan en een nieuwe set achterlichten zijn de basics.

Ook het interieur van de i20 krijgt een update, consistent met de strategie van Hyundai om iets meer up-market te gaan. We verwachten dus meer hoogwaardige materialen en enkele high-tech snufjes. Onder de motorkap zouden we minder verschillen zien. Potentieel worden de krachtbronnen iets schoner en zuiniger, maar het gamma blijft hoogstwaarschijnlijk bestaan uit een 1.2-liter benzinemotor met 78 pk, een 1.4-liter exemplaar met 100 pk of een 1.4-liter dieselmotor met 75 of 90 pk. In Genève zal Hyundai de facelift officieel voorstellen. (Via:AE)

Lees hier onze rijtest met de Hyundai i20 1.4-liter CRDi

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...