Achter de schermen: Mercedes C63 AMG Photoshoot

Mercedes C63 AMG Coupe Ducati 848 Blonde Babe
Mercedes neemt ons mee achter de schermen bij de photoshoot van de C63 AMG (inclusief babe).

Geen nieuwtjes hier, de Mercedes C63 AMG Coupé is immers reeds enige tijd op de markt. Toch wilden we deze video met jullie delen, het is namelijk een waar kijkplezier voor alle liefhebbers van auto’s en knap filmwerk. Als je bovendien nog een fetisj hebt voor AMG’s, wordt het filmpje zeker een must-see.

Naast de beestige C63 AMG Coupé staat ook de Ducati 848 in het centrum van de belangstelling, Mercedes ging enige tijd geleden immers een samenwerking aan met de motorfietsenfabrikant. Ah, en we zouden het bijna nog vergeten, ook een blonde babe in motorpak is van de partij.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...