Rolls-Royce Phantom krijgt een update!

Rolls-Royce Phantom 2012 product update
De Rolls-Royce Phantom kreeg in 2009 al eens een ‘update’, dit jaar is dat weer het geval.

Bij Rolls-Royce spreken ze liever niet over een facelift, ze geven hun vlaggenschip eerder een ‘product update’. De Phantom draait inmiddels al mee sinds 2003, maar is allesbehalve ouderwets te noemen. Nu zijn er spypics opgedoken van een volgende update van de Phantom, kwestie van het paradepaardje van Rolls-Royce mee te laten zijn met zijn tijd.

Aan de buitenkant van de Rolls-Royce Phantom verwachten we slechts kleine aanpassingen. De grootste aanpassing van die kleine aanpassingen zou het schrappen van de ronde mistlampen onder de rechthoekige koplampen worden. Op de foto’s zien we de vormen van die mistlampen nog, maar dat zouden slechts misleidingen zijn.

Aan de binnenkant mogen we de meest recente soft- en hardware van BMW verwachten. BMW is namelijk eigenaar van Rolls-Royce en deelt dus ook technologie met haar dochteronderneming. De mechanische aanpassingen zouden bestaan uit een milieuvriendelijkere motor en nog meer rijcomfort. (via AE)

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...