Onthuld: BMW X6 M Facelift

BMW X6 M Facelift 2012
Na de facelift van de BMW X6 krijgt uiteraard ook zijn krachtige broer een verjongingskuur: de BMW X6 M.

BMW heeft de officiële foto’s van de nieuwe BMW X6 M vrijgegeven, het model krijgt dezelfde visuele wijzigingen die we ook bij het reguliere model zagen. Zo zijn de koplampen wat fijner dan voorheen, een licht aangepaste grille en nieuwe LED achterlichten. Daarnaast werden een aantal nieuwe kleuren en ledersoorten aan het gamma toegevoegd. Onder de motorkap blijft alles echter bij het oude, een 4.4-liter Twin-Turbo V8 zorgt voor 555 pk en 680 Nm koppel en wordt gekoppeld aan een zestraps M Sportautomaat. 0 naar 100 km/u doet deze X6 M in 4,7 seconden, de topsnelheid blijft op 250 km/u begrensd. Toch liever een krachtige diesel met gelijkaardige prestaties? Dan kan je terecht bij de net gelanceerde X6 M50d.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...