UP Design onthult Vittoria Concept in Qatar

UP Design Vittoria Concept
Umberto Palermo heeft in Qatar de Vittoria Concept voorgesteld, een hybride supercar met V8-motor.

Zoals beloofd heeft Umberto Palermo, de man achter UP Design, op het autosalon van Qatar de Vittoria Concept voorgesteld. De supercar krijgt een zeer slank en agressief voorkomen met een wel zeer unieke grille en dito koplampen. Een enorme motorkap leidt naar een zeer vlakke, bolvormige voorruit, waarna men uiteindelijk terechtkomt bij een hele strook LED-lichten achteraan. Het concept meet 4.750 mm lang, is 1.960 mm breed en slechts 1.250 mm hoog. Specificaties werden zoals wel vaker bij concepten niet vrijgegeven, maar de aandrijflijn bestaat alvast uit een veelbelovende V8 benzinemotor gelinkt aan een elektromotor.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...