Toyota komt met Adventure Discount App

Toyota RAV4 Adventure Discount App
Toyota lanceert de ‘Adventure Discount App’, een applicatie waarmee je een korting krijgt op basis van je unieke locatie.

Toyota lanceert samen met Happiness Brussels de ‘Adventure Discount App’, een smartphone applicatie die iedereen uitnodigt om naar de meest avontuurlijke plaatsen in België te zoeken. Hoe avontuurlijker je locatie, hoe hoger de korting die je krijgt op de Toyota RAV4 Black Edition. Interesse? Download de App dan snel via de Apple App Store of de Android Market. Wanneer je op een avontuurlijke locatie bent, log je in op de app, en krijg je automatisch je locatie op Google Maps. Aan de hand van die locatie wordt dan je korting berekend. Aan de meest avontuurlijke plaats werd een korting van 5.000 euro toegekend, wat overeenkomt met een prijsreductie van 25%.

De App gebruikt verschillende criteria om te bepalen of een locatie avontuurlijk is of niet, de korting neemt toe naargelang de hoogte, de nabijheid van een gevaarlijke rivier, de historische context enzovoort. De minisite www.rav4adventurediscount.be geeft meer uitleg over deze originele actie. De RAV4 Black Edition kost trouwens €22.725, inclusief het equivalent van €1.700 aan extra opties.

Lees hier onze rijtest met de Toyota RAV4 2.2 D-Cat

Deel dit bericht:

3 reacties op "Toyota komt met Adventure Discount App"

  1. TDB 26-01-2012 om 20:05

    Haha zalig initiatief

  2. Arkas 26-01-2012 om 21:26

    Leuke actie en goed gevonden!

  3. claeys 27-01-2012 om 11:52

    Het is een beetje gelijkaardig aan de app van bmw. Je kan leuke alternatieve routes delen met elkaar, om zo nog meer rijplezier uit de wagen te halen. Er is wel geen korting aan gekoppeld, dus blijft echt wel origineel initiatief

Reageer

Reactie aan het plaatsen...