Ook Gisele maakt een ritje in Twin-Turbo Gallardo

Lamborghini Gallardo TwinTurbo Underground Racing Gisele
Kennen jullie Gisele nog? Deze rondborstige blonde ging eerder al helemaal los in een Cadillac CTS-V maar doet nu hetzelfde in een Twin-Turbo Gallardo.

Het aantal van deze video’s begint stilaan de spuigaten uit te lopen.. Maar ach nog eentje kan er altijd wel nog bij. De trend werd niet lang geleden gestart door Cadillac die de rondborstige Gisele in de CTS-V Coupé plaatste, niet veel later werd het betreffende format echter veelvuldig gekopieerd. Zo zagen we onlangs de blonde Jenni op de passagiersstoel van een 1.250 pk sterke Twin-Turbo Gallardo, een getuned exemplaar door Underground Racing. De tuner had echter duidelijk het gevoel dat het nog beter kon, en waarom dan niet the real deal optrommelen? Kortom, Gisele op de passagiersstoel van een 1.250 pk sterke Gallardo, met de gekende fysische gevolgen voor de voorgevel zie je in onderstaande video.

Deel dit bericht:

2 reacties op "Ook Gisele maakt een ritje in Twin-Turbo Gallardo"

  1. Wolf 26-01-2012 om 11:52

    Volgens mij zijn haar borsten nep, haar tanden gebleekt (of stiften) en heeft ze haarextentions. Voor de rest is ze wel ok…….
    (real man want real woman, barbie is for kids)

Reageer

Reactie aan het plaatsen...