Jeep brengt “stealthy” Grand Cherokee

Jeep Grand Cherokee Stealth Special Edition
Jeep heeft een speciale editie van de Jeep Grand Cherokee onthuld, via een wedstrijd kunnen liefhebbers een naam voor deze duistere “stealth” versie kiezen.

Jeep heeft een nieuwe speciale editie van de Jeep Grand Cherokee onthuld, het gaat om een zwarte “stealth” versie die gisteren op het autosalon van Houston werd voorgesteld en later ook op het autosalon van Washington te zien zal zijn. Deze speciale versie is gebaseerd op het Laredo pakket, maar krijgt een volledig zwarte look. Zo is er plaats voor een zwarte lak, een zwarte grille, verdonkerde koplampen, zwarte 20″ velgen en wat chromen accenten. Binnenin krijgt deze Grand Cherokee een rijke aankleding, met zwarte lederen zetels, een lederen stuur, 9 speakers en een subwoofer die samen 506 Watt genereren, iPod en MP3 connectie, parkeersensoren, achteruitrijcamera en keyless go. Kortom deze speciale editie is compleet uitgerust.

Het is de bedoeling dat deze Grand Cherokee in een beperkte oplage op de markt gezet zal worden, maar voor de marktintroductie zoekt het merk nog een passende naam. Daarom lanceert Jeep een “Name My Ride” wedstrijd waarbij liefhebbers online hun favoriete naam kunnen geven. Ook een idee? Klik dan snel door naar de “Name My Ride” pagina.

Lees hier onze rijtest met de Jeep Grand Cherokee 3.0 CRD

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...