Video: Babe temt Murcielago LP670-4 SV

Murcielago Babe
Sommige vrouwen nemen liever zelf het stuur in handen van een supercar.

Meestal neemt de vrouwelijke schoonheid plaats naast de bestuurder, zoals we onlangs nog zagen in een 1.250 pk sterke Gallardo. Dat is echter buiten Emily gerekend, die de Lamborghini Murcielago LP670-4 van haar man maar al te graag eens meeneemt voor een ritje. Deze Murcielago gooit binnenkort zijn vierwielaandrijving overboord en krijgt een twin-turbo kit, maar er is niets dat vrouwlief tegenhoudt. Haar eigen wagens zijn ook al niet te mals, ze bezit zowel een Gallardo LP570-4 Performante als een Porsche Panamera Turbo.

Deel dit bericht:

1 reactie op "Video: Babe temt Murcielago LP670-4 SV"

  1. Wolf 25-01-2012 om 21:38

    Best leuk filmpje maar dit kan iedereen. Ze volgt braaf de voorwagen (witte PorscheP) waar ze op een kaarsrechte weg het gas opendraaid. Geen stuurweggetjes, burnouts, drifts, kortom dit kan iedereen…..

Reageer

Reactie aan het plaatsen...