Volkswagen Up! GT krijgt groen licht

Volkswagen Up! GT 2013
De Volkswagen Up! zou volgens de laatste geruchten een sportiever jasje aantrekken.

In Frankfurt toonde Volkswagen naast de reguliere Up! ook enkele Up!-afgeleiden, een ervan was de Up! GT. Volgens Pistonheads gaf Volkswagen de wagen reeds een groen licht voor productie. De Up! krijgt 17-inch lichtmetaal aangemeten, een nieuwe neus met wijdere grille, grotere remklauwen en geïntegreerde LED accenten. Achteraan zijn ook een diffuser, spoiler en dubbele uitlaat van de partij. Onder de motorkap komt een driecilinder turbomotor met ongeveer 110 pk. Dat is minder dan de 133 pk van de Twingo RS, maar gezien het kleinere formaat en mindere gewicht van de Up!, kan het nog best spannend worden. (Via:Pistonheads)

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...