Video: Porsche Panamera S Hybrid vs. Infiniti M35h

Hybrid Drag Race Porsche vs Infiniti
Wie produceert de snelste full hybrid ter wereld, Porsche of Infiniti?

Infiniti lanceerde onlangs nog een kleine teaser video waarin de autofabrikant een drag race aankondigde tussen haar eigen M35h en de Porsche Panamera S Hybrid. Zoals beloofd krijgen we het filmpje vandaag te zien. Wie het snelst om de bocht gaat is hier niet van belang, enkel de acceleratie in rechte lijn. De Infiniti M35h beschikt over 360 pk en bereikt een tijd van 13,4 seconden over de 400 meter. De Panamera S Hybrid beschikt over 20 pk meer, maar is dat genoeg om de titel in handen te nemen? Het resultaat zien jullie hieronder.

Deel dit bericht:

2 reacties op "Video: Porsche Panamera S Hybrid vs. Infiniti M35h"

  1. mrnix 25-01-2012 om 2:00

    waarom heb ik het gevoel dat dit opgezet spel is?

    • TDB 25-01-2012 om 9:49

      Zou goed kunnen, maar dan nog… Denk dat op een bochtig parcours de Porsche heerst.

Reageer

Reactie aan het plaatsen...