Gumballer Kim Schmitz gearresteerd

Kim Schmitz Megaupload
Kim Schmitz, de gekke Duitser die enige jaren geleden deelnam aan de Gumball race, werd opgepakt in Nieuw-Zeeland.

Heel wat heisa in de Verenigde Staten de afgelopen weken rond de SOPA-wet (Stop Online Piracy Act). Hoewel de wet nog niet werd goedgekeurd, werd de file-sharing website Megaupload offline gehaald door de FBI. En wie is net de oprichter van Megaupload? Kim Schmitz aka Kim Dotcom, onder jullie beter bekend als de infantiele Duitser die onder andere in 2004 deelnam met een Mercedes ‘CL3000’. Een kleine video onderaan brengt enkele ludieke herinneringen naar boven.

Kim Schmitz haalde tonnen geld op met het verkopen van lidmaatschappen aan mensen op zoek naar online geplaatste films, series en ga zo maar verder. Met zijn arrest moet hij echter ook zijn huis en enkele geliefkoosde supercars opgeven. Meerdere AMG’s maar ook zijn Rolls Royce Phantom Drophead Coupe werd in beslag genomen. Say goodbye to the good life, Mr. Schmitz.

Deel dit bericht:

3 reacties op "Gumballer Kim Schmitz gearresteerd"

 1. PJS 24-01-2012 om 9:24

  Een beetje oud nieuws natuurlijk 😉

  • TDB 24-01-2012 om 9:27

   De video’s blijven sowieso fun! 

   • PJS 24-01-2012 om 9:29

    Haha, ik kan me “Kimble” nog levendig herinneren uit de Gumball video’s.. Wist tot enkele dagen terug niet dat hij eigenaar was van Megaupload.

Reageer

Reactie aan het plaatsen...