Dronkaard bijna verdronken

Dronken man Peugeot 307 SW Schelde
Een stomdronken bestuurder uit Hasselt reed bijna de Schelde in.

Op zondagochtend bemerkten enkele getuigen een Peugeot 307 SW die met zijn achterwielen voorbij de boordstenen geparkeerd stond. Een kleine stuurfout en de 43-jarige man was in de Schelde beland. Wanneer de brandweer ter plaatse kwam, bleek de man rustig zijn roes uit te slapen. De man besefte nauwelijks wat er allemaal gebeurde. Gek genoeg kreeg de stomdronken man niet eens een proces-verbaal. Aangezien de man stilstond en duidelijk niet van plan was de openbare weg te betreden, deed hij in theorie namelijk niets verkeerd. (Via:DS)

Dronken Man Schelde

Deel dit bericht:

2 reacties op "Dronkaard bijna verdronken"

  1. PJS 24-01-2012 om 9:27

    Die heeft duidelijk een beschermengel of twee..

  2. Wolf 24-01-2012 om 22:38

    Jammer……….

Reageer

Reactie aan het plaatsen...