Video: Brullende M5 in BMW Welt

BMW M5 F10 Akrapovic
BMW laat een M5 safety car met Akrapovic-uitlaat los in haar BMW Welt museum.

BMW wordt al eens verweten te weinig emotie te steken in de uitlaat van haar M-wagens, vergelijk een standaard M3 maar eens met een Mercedes C63 AMG. Een andere uitlaat doet echter al veel, zo bewijst deze M5 F10 safety car die gebruikt wordt voor het MotoGP kampioenschap. Met het gemonteerde Akrapovic titanium uitlaatsysteem klinkt de M5 duidelijk een stuk gemener.

Naast de nieuwe uitlaat krijgt de safety car eveneens een speciale sportophanging, 20-inch lichtmetalen velgen, aangepaste remmen en heel wat carbon. Binnenin vinden we een set Recaro kuipstoelen. Bij de onthulling van de wagen binnen BMW Welt mochten eveneens enkele vreugdevolle kinderen plaatsnemen op de achterbank. Enkel zij die het gebrul aankonden natuurlijk, luister maar hoe ze gillen aan het begin van het filmpje.

Deel dit bericht:

2 reacties op "Video: Brullende M5 in BMW Welt"

  1. TDB 23-01-2012 om 16:04

    Heftig!

  2. PJS 23-01-2012 om 16:12

    Veelbelovend, maar het mag nog heftiger 😉 

Reageer

Reactie aan het plaatsen...