Range Rover Evoque volgens Kahn Design

Kahn Design Range Rover Evoque
Kahn heeft zijn versie van de Range Rover Evoque klaar, het gaat om een rode versie met zwarte accenten.

Met de Evoque heeft Range Rover een model in het gamma dat vooral een jong, stedelijk en deels ook vrouwelijk publiek moet aanspreken. Kahn Design ziet het echter verder dan dat en geeft de Evoque een extra dosis testosteron. Zo werd de ophanging verlaagd met 35 mm, zien we unieke RS600 velgen die beschikbaar zijn in maatje 20, 21 of 22″ en met rode remklauwen worden gecombineerd. Privacy glas en een zwarte afwerking voor het dak en allerlei accenten maken deze Evoque helemaal af.

Maar ook binnenin wordt de Evoque aangepakt, al kunnen klanten hier vrij kiezen. Aluminium pedalen en een navigatiesysteem zijn steeds standaard, maar verder kan het interieur helemaal naar smaak worden aangekleed. Wil je dezelfde aankleding als je interieur of een perfecte match met je nieuwe jeansbroek? Letterlijk alles kan bij Kahn Design!

Deel dit bericht:

2 reacties op "Range Rover Evoque volgens Kahn Design"

  1. Wolf 23-01-2012 om 22:19

    Naar eigen wan-smaak inrichten zul je bedoelen, haha

  2. BNNY 23-01-2012 om 22:22

    Die velgen zijn wat overdreven, maar de rest is toch deftig gedaan?

Reageer

Reactie aan het plaatsen...