Milquet wil babes op het autosalon verbieden


“De auto’s zijn objecten, de vrouwen niet.”, aldus Minister van Gelijke Kansen Milquet.

En volledig ongelijk kan je de Minister niet geven. De babes op het autosalon worden vaak als objecten behandeld, zo bleken er twee mannen op de stand van Suzuki te masturberen bij het zien van de daar aanwezige beursbabes. Niet alleen de hostessen op de stand van Suzuki kregen te maken met testosteronbommen, ook op andere stands klagen de hostessen vaak over al te mannelijk gedrag.

Hostessen op evenenementen afschaffen zit er hoe dan ook niet direct aan te komen. Niet alle hostessen zijn schaars gekleed, er zijn ook smaakvolle hostessen op stands aanwezig die nuttige info over wagens geven. Extravaganties zouden in de toekomst dan weer verboden worden. Milquet bekijkt of er een specifieke sanctie voor seksistische daden of uitlatingen in de wet kan opgenomen worden. Wie weet volgend jaar dus geen babe-special meer. (via DS)

Deel dit bericht:

4 reacties op "Milquet wil babes op het autosalon verbieden"

 1. TDB 23-01-2012 om 17:06

  Er zullen toch altijd perverse gevallen zijn… babes of geen babes

 2. kristofl 23-01-2012 om 22:30

  Vind ik ook…
  Hoewel er op deze ‘familie’ autoshow naar mijn mening geen babes moeten staan in speciale pakjes. Wel mooie dames die u te woord staan, al is dat eerder een commerciële zet. Op tuningshows etc met een specifiek publiek is dit wel iets logischer.

 3. mrnix 24-01-2012 om 0:31

  stomme koei…

 4. chuwie 24-01-2012 om 21:39

  milquet moet haar niet moeie, achterbaks wijf, christelijke politieke partijen zijn nergens goed voor, zoals je kan zien aan de nieuwe taksen op de bedrijfswagen! DANKZIJ CHRISTELIJKE PARTIJEN BETALEN WE MEER BTW AAN STAAT DOOR AANKOOP WAGENS!!!!!! fuck da shit, lang leve liberalisme! JA!

Reageer

Reactie aan het plaatsen...