Matig enthousiasme over Autosalon 2012


Ook al vonden wij dit autosalon meer dan geslaagd, een daling van 7% in de bezoekcijfers steekt Febiac lichtjes tegen.

Dit jaar zakten er 565.000 autoliefhebbers/kopers naar het autosalon af. In 2010 kwamen er maar liefst 606.000 mensen een bezoekje brengen. Een daling dus, maar dat komt vermoedelijk omwille van het feit dat de ecopremie net voor het jaareinde werd afgeschaft. Het autosalon van Brussel is vooral een verkoopsalon, enkele kooplustigen hadden hun slag al net voor het autosalon geslaan.

Dit jaar waren de elektrische wagens opvallend aanwezig. Dagelijks werden er zo’n 500 rijtesten uitgevoerd op de elektrische piste, een succes. Nieuw dit jaar was de e-card, een kaart waarmee brochures en informatie digitaal kon worden opgevraagd. Dit leverde een besparing van maar liefst 30 ton papier op, zeker geen slecht initiatief dus! Hieronder kan je de supercars van het autosalon nogmaals bewonderen! (via NB)

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...