Video: Mustang Boss 302 Laguna Seca

Mustang Boss 302 Laguna Seca 2012
De Mustang Boss 302 Laguna Seca gaat sneller rond Hockenheim dan een Aston Martin DBS.

Echte muscle cars gaan meestal goed in een rechte lijn, maar iets minder om de bocht. Dit geldt echter niet voor de Mustang Boss 302 Laguna Seca, die door de jongens van Sport Auto over het circuit van Hockenheim gestuurd wordt. Zowel een Aston Martin DBS, Ferrari California, Mercedes C63 AMG Coupé, Audi R8 4.2 FSI als BMW M3 Coupé moeten het onderspit delven. De remkracht van de Mustang is volgens Christian Gebhardt zelfs heviger dan die van een nieuwe Porsche 911 Carrera S (991) met optionele carbon-keramische remmen!

De Boss 302 Laguna Seca kan niet alleen uitstekend remmen, hij gaat er ook als een speer vandoor. Verantwoordelijk daarvoor is een 5.0-liter V8 die een vermogen van 440 pk en een koppel van 515 Nm levert, gekoppeld aan een manuele zesbak met kortere verhoudingen die de kracht overbrengt op de achterwielen via een sperdifferentieel. Verder werd het chassis met 10 procent verstevigd en werd de ophanging afgesteld op circuitgebruik. Designmatig bemerken we de agressieve splitter, een grote spoiler achteraan, 19-inch velgen met ultra-performant rubber, Recaro sportzetels en een Alcantara stuurwiel. (Via:WCF)

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...