Preview: BMW M6 Gran Coupe

BMW M6 Gran Coupé 2013
De BMW M6 Gran Coupé wordt mogelijk krachtiger dan de M5.

Na enkele spyshots eerder deze week krijgen we nu een render voorgeschoteld van de opgefokte 6-Reeks Gran Coupé. Zoals we reeds meldden krijgt de M6 Gran Coupé een lagere daklijn dan de M5 sedan en wordt hij mogelijk ook nog een stuk sportiever. Sowieso wordt de wagen voorzien van agressievere bumpers, een diffuser, vier uitlaatpijpen en enorme velgen.

De krachtbron voor de M6 Gran Coupe wordt naar alle waarschijnlijkheid de 4.4-liter V8 uit de M5, maar in tegenstelling tot 560 pk, zou de motor hier tot 600 pk kunnen leveren. Een sprint van 0-100 km/u moet zo mogelijk zijn in slechts 4,5 seconden, terwijl de topsnelheid begrensd wordt op 250 km/u. De M6 Coupé wordt officieel reeds dit jaar voorgesteld, de Gran Coupé zal niet debuteren voor 2013. (Via:PS-Garage)

BMW M6 Gran Coupé 2013

Deel dit bericht:

1 reactie op "Preview: BMW M6 Gran Coupe"

  1. BNNY 20-01-2012 om 11:06

    Prachtige impressie, net echt! BMW moet misschien die photoshoppers eens in dienst nemen?

Reageer

Reactie aan het plaatsen...