Officieel: MINI Baker Street – MINI Bayswater

MINI Bayswater 2012
In de aanloop naar de Olympische Spelen lanceert MINI twee exclusieve modellen.

In 2012 komen de Olympische Spelen naar Londen, reden genoeg voor sponsor BMW om twee speciale versies van de MINI te lanceren: Baker Street & Bayswater. De MINI Baker Street belichaamt de jonge, frisse en innovatieve geest van MINI, terwijl de Bayswater focust op het sportieve rijgedrag ervan. Beide edities zullen voor een gelimiteerde periode wereldwijd geproduceerd worden, ze zijn te bestellen vanaf deze lente.

De MINI Baker Street ten eerste krijgt een dak in een grijs metaalkleur, strepen op de motorkap en 16-inch zwarte lichtmetalen velgen. Ook de spiegelkapjes werden in hetzelfde zwart gespoten. Daarnaast zijn ook de kleurschema’s Pepper White en Midnight Black mogelijk. Binnenin vinden we een combinatie van leder en stof, met grijze contrasterende stiksels in de vloermatten, op de schakelpook en handrem. Baker Street badges zijn natuurlijk ook van de partij.

De MINI Bayswater daarentegen is iets extroverter. Het Kite Blue metaalkeur is exclusief gecreëerd voor deze gelimiteerde editie, net als de 17-inch lichtmetalen Sandblast velgen. De Bayswater krijgt eveneens striping mee, althans centraal gepositioneerd. Wie wenst kan de kapjes van de spiegels in de kleuren van de striping laten uitvoeren, met als gevolg een blauwe spiegel rechts en een grijze links. In tegenstelling tot de enkele stiksels in het interieur van de Baker Street, vinden we hier dubbele contrasterende stiksels. Aluminium pedalen en een manuele zesbak zijn bovendien standaard. De Bayswater is enkel beschikbaar vanaf de Cooper, minder vermogende modellen zijn enkel combineerbaar met de Baker Street uitvoering.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...