Win een jaar gratis aan het stuur van een Fiat Panda!

Fiat Autosalon Brussel 2012 Win
Fiat heeft een leuke wedstrijd op poten gezet voor de bezoekers van de Fiat-stand in Paleis 4.

De grote nieuwigheid voor Fiat op het Autosalon van Brussel is ongetwijfeld de nieuwe Fiat Panda, om de lancering van het model kracht bij te zetten lanceert Fiat nu een exclusieve wedstrijd waarbij je een jaar aan het stuur van de nieuwe Panda kan winnen. Wat moet u doen? Simpel, op de stand van Fiat moet je enkel een vragenlijst invullen en die daarna deponeren in een urne naast de Panda. Uit alle formulieren zal dan ’s ochtends op zondag 22 januari een winnaar worden geloot, waarna de betreffende winnaar meteen op de hoogte gebracht zal worden, zodat hij nog de dag zelf zijn nieuwe auto in ontvangst kan nemen.

De nieuwe Fiat Panda hebben we trouwens reeds uitgebreid getest, zijn functionaliteit, squircle design en lage prijs konden ons erg bekoren. U leest onze uitgebreide rijtest inclusief video hier. Aan alle deelnemers trouwens veel succes!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...