Gespot: Nieuwe Kia Cee’d in het wild

Kia Ceed Spot wild 2012
Persfoto’s allemaal goed en wel, maar hoe ziet de nieuwe Kia Cee’d eruit in zijn natuurlijke omgeving?

De eerste foto’s van de nieuwe Kia Cee’d maakten al veel duidelijk, maar niets gaat boven foto’s in een natuurlijke habitat. De nieuwe Kia Cee’d oogt ongetwijfeld strakker en volwassener dan voorheen, klaar om het nog meer te maken op de Europese markt. Zo herkennen we de typische Kia-grille, lijkt het model in profiel wat op een Opel Astra en heeft de achterkant wat weg van een Seat Leon. Duidelijk dus dat het merk Europese kopers voor ogen hield.

Onderhuids deelt de Cee’d heel wat elementen met de Hyundai i30 die nog maar net werd gelanceerd, afgaande op de evolutie die Hyundai de laatste jaren maakt mogen we er vanuit gaan dat ook Kia deze positieve evolutie zal faciliteren. De nieuwe Kia Cee’d zal gelanceerd worden op het autosalon van Genève, meer details over de technische eigenschappen van het model volgen dus ongetwijfeld in de komende weken. (Foto’s via: JokeForBlog)

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...