Gelekt: Volkswagen Up! vijfdeurs

Volkswagen Up! Vijfdeurs Five-door 2012
De vijfdeurs Volkswagen Up! passeert voorbij het Europese patentbureau.

Update: Volkswagen Up! Vijfdeurs is officieel

Dat een Volkswagen Up! met vijf deuren mogelijk is, zagen we reeds op het CrossUp concept in Frankfurt. Nu echter passeerde een vijfdeurs Up! voorbij het Europese patentbureau, zodat we een beter beeld krijgen op de definitieve productieversie. Zoals jullie zien, wijzigt er echter weinig. Ook onder de motorkap verwachten we nog steeds de 1.0-liter driecilinder met ofwel 60 pk of 75 pk. De wagen zal later dit jaar nog geïntroduceerd worden, een onthulling in Genève lijkt ons dus voor de hand liggend. (Via:autoforum.cz)

Deel dit bericht:

1 reactie op "Gelekt: Volkswagen Up! vijfdeurs"

  1. PJS 19-01-2012 om 10:54

    Vind de driedeurs mooier en meer in proportie.

Reageer

Reactie aan het plaatsen...