Volkswagen Golf VII komt naar Parijs

Volkswagen Golf VII
Volgens een recent bericht zal de Volkswagen Golf VII in Parijs onthuld worden.

In september zal Volkswagen de Golf VII voorstellen op het autosalon van Parijs. We verwachten een langere en wijdere Golf dan voorheen, met onderhuids het nieuwe MQB platform dat debuteerde op de Cross Coupe Concept. Op de foto’s zien we een nog zeer sterk gecamoufleerd exemplaar, maar we zien alvast een iets plattere voorruit en een lagere daklijn. Er wordt eveneens gesproken van een sportiever interieur met een instrumentenpaneel georiënteerd naar de bestuurder.

Onder de motorkap is er keuze uit een groot gamma aan benzine- en dieselmotoren. Voor precieze specificaties is het nog veel te vroeg, maar de GTI bijvoorbeeld zou een 2.0-liter viercilinder krijgen met een vermogen om en bij de 220 pk. Meer is echter ook mogelijk, Ford haalt immers 250 paarden uit een 2.0-liter EcoBoost bij de Focus ST. Verder rapporteert Auto Motor und Sport dat we in Parijs de volgende generatie Skoda Octavia en Mazda 6 te zien krijgen, alsook een Porsche Concept, de Opel Junior en BMW’s eerste voorwielaandrijver. (Via:WCF, Auto Motor und Sport)

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...