Teaser: Infiniti EV-Concept

Infiniti Electrical Sports Car
Lage emissies en blitse prestaties zijn de kern bij Infiniti’s elektrische sportwagen.

De teasercampagne voor Infiniti’s elektrische sportwagen begon al in november, nu gooit het merk een nieuwe afbeelding het internet op. De nog onbenoemde wagen wordt de eerste Infiniti met range-extender en tegelijk een middenmotor, wat zorgt voor een optimale distributie van het gewicht en als gevolg superieure wendbaarheid. De onthulling ervan vindt plaats in Genève.

De nieuwe sportwagen zal het traditionele compromis tussen blitse prestaties en een lage uitstoot trachten te minimaliseren. De nieuwe Infiniti moet namelijk sportief voor de dag komen buiten de stand, terwijl de focus binnen de stad volledig bij het milieu ligt. Een video gunt ons tot slot een kijkje achter de schermen.

Infiniti Electrical Sports Car

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...