Ferrari 458 Italia door de ogen van Kahn Design

Kahn Design Ferrari 458 Italia
Kahn Design heeft zijn interpretatie van de 458 Italia klaar, het gaat om een parelwit en Corsa rood exemplaar.

Kahn heeft de Ferrari 458 Italia visueel wat aangepakt om hem extra begerenswaardig te maken. Het merk zorgt voor twee uitvoeringen, een parelwit of een Rosso Corsa exemplaar. De uitvoering in Rosso Corsa werd voorzien van een contrasterende mat grijze kleur voor het dak en de achterste bumpers, de witte versie moet het zonder contrasterende dakkleur stellen maar krijgt wel enkele accenten in het mat grijs. Verder is er plaats voor een Kahn sportophanging, rode of gele remklauwen, 21″ velgen voor- en 22″ velgen achteraan.

Ook het interieur werd aangepakt en volledig in het leder gestopt, waardoor het exclusieve gevoel alleen maar zou moeten toenemen. Daarnaast is er plaats voor een speciaal lichtsysteem, LED’s in het interieur, een liftfunctie om met je neus geen drempels te raken, iPod connectie, navigatie, Bluetooth, parkeersensoren, JBL audio en twee zones airco. Kahn benadrukt dat het interieur ook volledig naar persoonlijke smaak uitgevoerd kan worden, zodat hij kan matchen met het kleur van je T-Shirt of het likje verf dat in je keuken wordt gebruikt. Op de foto’s zien we trouwens ook de Ferrari California by Kahn, voor zij die met een iets lager budget willen gaan shoppen.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...