Meer details: Porsche 918 Spyder

Porsche 918 Spyder
Nu de lancering van de Porsche 918 Spyder nadert, lekken er ook meer details.

De nieuwe supercar van Porsche zou naar het schijnt namelijk een stuk extremer worden dan zijn conceptversie. Geen 3.4-liter V8 benzinemotor onder de motorkap, maar eerder een 4.6-liter V8 benzinemotor. Die motor zou op zichzelf al zorgen voor 543 pk, maar dankzij drie elektromotoren zou het totale vermogen neerkomen op een zeer respectabele 710 pk. Meer dan voldoende vermogen om een wagen die niet meer dan 1.500 kg zou wegen vooruit te stuwen.

We zien de wagen normaal gezien voor het eerst op het autosalon van Frankfurt in 2013, waar Porsche een thuismatch speelt. Er kan dus nog veel gebeuren in de tijd dat het model wordt voorgesteld. Dankzij het feit dat de wagen over drie elektromotoren beschikt, zou de Porsche 918 Spyder niet enkel superkrachtig, maar tegelijk ook milieuvriendelijk zijn. We zijn benieuwd… (via WCF)

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...