Officieel: Specificaties Nissan Juke-R

Nissan Juke-R
Na een hele resem video’s krijgen we eindelijk de specificaties van ’s werelds snelste crossover.

Na alle langdradige filmpjes weten we eindelijk de specificaties van de Juke-R! De crossover met 3.8-liter V6 uit een Nissan GT-R beschikt over 485 pk en een koppel van 588 Nm. Een sprint van 0-100 km/u is zo reeds voorbij na slechts 3,7 seconden! De topsnelheid van het crossover-geweld bedraagt 257 km/u. Liefhebbers moeten we zoals reeds gezegd helaas teleurstellen, de wagen gaat niet in productie. Nissan zal de wagen vooral als showcase model gebruiken. Een eerste publiek debuut maakte de wagen afgelopen weekend in Dubai, waar de Juke-R als safety car mocht optreden bij de 24-uren race.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...