Autosalon Brussel 2012: Videoverslag deel 5 – Supercars

Autosalon van Brussel videoverslag
Na vier reguliere delen is het tijd voor: Supercars!

Op het Autosalon van Brussel staan naast enkele wereldpremières en een heleboel interessante modellen gelukkig ook enkele heerlijke supercars. Voor de meerderheid van ons onbereikbaar, maar dromen mag toch?! En wie weet, op een dag… Zowel de heerlijke bolides uit Sant’Agata als Maranello schitteren in Paleis 12, terwijl Porsche de Duitse aanwezigheid alle eer aandoet met de Europese première van de 911 Cabrio en nog enkele krachtige Turbo S modellen. De Britse entourage bestaat uit McLaren, Aston Martin, Rolls Royce en Bentley. Rolls steelt de show met een verlengde en een ‘normale’ versie van de Ghost, naast een prachtige Phantom Drophead Coupé . De slogan van Aston Martin “Power, Beauty, Soul” slaat misschien minder op de Cygnet, maar de andere wagens – waaronder de bloedrode V12 Zagato – maken dat gelukkig goed! Bij McLaren zien we de MP4-12C voor het eerst in België in tweevoud, een standaard uitvoering – als dat al bestaat – en een exemplaar uit de McLaren Special Operations afdeling. Zelf genieten van deze hoop supercars na deel1, deel2, deel3 en deel4? Het kan!

Deel dit bericht:

2 reacties op "Autosalon Brussel 2012: Videoverslag deel 5 – Supercars"

  1. claeys 15-01-2012 om 21:37

    ‘de kinderen zullen blij zijn’ Heerlijk. Over wie heb je het dan? Vooral de papa aan ’t stuur zeker?

Reageer

Reactie aan het plaatsen...