Teaser: Pininfarina Cambiano Concept

Pininfarina Cambiano Concept
Pininfarina leeft en komt naar Genève met een nieuw, milieuvriendelijk concept.

Het ging Pininfarina de laatste jaren niet voor de wind. In 2008 overleed Andrea Pininfarina bij een tragisch ongeluk, vervolgens sloeg de crisis toe. In oktober moest de laatste productiefaciliteit van de groep eraan geloven, meer dan 100 werknemers stonden op straat. Maar Pininfarina als designstudio ging niet ten gronde, integendeel, de Italianen komen met een nieuw concept naar Genève.

Vorige week werd een eerste teaser het net opgegooid, nu komt er een plaatje bij. Veel onthullen de afbeeldingen nog niet, maar de Cambiano Concept moet een elegante, verfijnde en sportieve sedan worden. Bovendien benadrukt Pininfarina dat veelvuldig gebruik werd gemaakt van milieuvriendelijke materialen. Onder de motorkap verwachten we een hybride aandrijflijn of zelfs een volledig elektrische krachtbron. Luchtinlaten zijn immers nergens te bespeuren. De onthulling van de Cambiano Concept gebeurt op 6 maart.

Pininfarina Cambiano Concept

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...