Meer foto’s: Kia Cee’d 2012

Kia Cee\'d 2012
Twee extra foto’s van de nieuwe Kia Cee’d lekten op het internet.

Deze week kondigde Kia officieel het debuut aan van de nieuwe Cee’d op het autosalon van Genève. We kregen toen enkel een foto van de neus, maar vandaag kunnen we ook een blik werpen op de zijkant en achterkant. De nieuwe Cee’d werd duidelijk volwassen, maar tegelijk wat sportiever. De middenklasser deelt heel wat elementen met de nieuwe Hyundai i30 en het interieur ging er kwalitatief op vooruit. Bovendien krijgen we een rijdergeoriënteerd dashboard. Meer informatie volgt ongetwijfeld gedurende de komende weken. (Via:WCF)

Kia Cee'd 2012

Deel dit bericht:

2 reacties op "Meer foto’s: Kia Cee’d 2012"

  1. monty 15-01-2012 om 9:57

    Lijkt als 2 druppels water op de Opel Astra

    • PJS 15-01-2012 om 11:40

      Er zijn inderdaad gelijkenissen, maar ook verschilpunten..

Reageer

Reactie aan het plaatsen...