Autosalon Brussel 2012: Videoverslag deel 4

Autosalon Brussel 2012 Video Special 4
Ook vandaag schotelen we jullie een videoverslag voor van op het Autosalon van Brussel!

Deel 4 is het laatste conventionele deel van onze berichtgeving omtrent het Nationale autofestijn in Brussel. Morgenavond krijgen jullie als afsluiter nog een deel met enkel supercars, maar dat is toekomstmuziek. In deel 4 trekt Pieter-Jan verder op pad tussen de glimmende bolides die wachten op een massa aandacht en een hele hoop verkopen, want het Autosalon van Brussel is en blijft een verkoopsalon. Tijdens het salon doen de constructeurs echt gouden zaken, zo wordt er wel eens gefluisterd dat een goed salon tot 20% van de jaarverkopen voor zijn rekening neemt. Zowel BMW, Skoda en Mazda passeren vandaag op video, net zoals de VW Up! en de retro Beetle. Voor wat Italiaanse flair zorgt Fiat met de nieuwe Panda en milieuvriendelijke Punto Evo, terwijl Jeep een krachtige SUV op haar stand presenteert! Deel 1, 2 en 3 bekijk je respectievelijk hier, hier en hier!

Deel dit bericht:

3 reacties op "Autosalon Brussel 2012: Videoverslag deel 4"

 1. Wolf 14-01-2012 om 20:48

  Ik zal niet smeken……………..allllllllsjeblieeeeeeeft; test die Jeep SRT met video pleaseeeeee

  • PJS 14-01-2012 om 20:52

   We zullen ons uiterste best doen om een test te regelen met de Jeep Grand Cherokee SRT8!

 2. Wolf 14-01-2012 om 21:06

  Toppie

Reageer

Reactie aan het plaatsen...