Slechts 5 stuks: McLaren MP4-12C High Sport

McLaren MP4-12C High Sport
McLaren geeft vijf MP4-12C wagens een GT3-kuur.

Op het Autosalon van Brussel kunnen bezoekers twee exemplaren van de McLaren MP4-12C bewonderen, standaard beiden goed voor 600 pk. Voor sommigen is dat echter niet genoeg, daarom heeft McLaren de MP4-12C High Sport gecreëerd. Niet officieel althans, maar via een exclusief klantenprogramma. Niet dat het veel uitmaakt, de vijf exemplaren met maar liefst 675 pk zullen reeds lang verpatst zijn.

Twee eigenaren zijn alvast bekend: de kroonprins van Bahrein en Ron Dennis, CEO bij McLaren. Een van de vijf exemplaren werd reeds gespot in Miami. Naast de opgevoerde turbodruk krijgt de wagen ook enkele aerodynamische aanpassingen waarover ook de GT3 racewagen beschikt. Onder andere de diffuser werd verlengd, de spoiler werd aangepast maar ook de neus kreeg enkele aanpassingen. De creatie van McLaren’s Special Operations zou maar liefst 420.000 dollar kosten. (Via:WCF,Jodito20)

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...