Impressies: Alfa Romeo Giulia

Alfa Romeo Giulia Preview 2013
Hoewel de Alfa Romeo Giulia pas ten vroegste in 2013 op de markt zal komen, kunnen sommige fans niet wachten op de opvolger van de 159.

De Alfa Romeo Giulia zou normaal dit jaar zijn opwachting gemaakt hebben, tot Fiat CEO Sergio Marchionne de plannen van tafel haalde wegens “niet goed genoeg”. Dat heeft Alfa Romeo op een serieuze tijdsachterstand gebracht, waardoor de opvolger van de 159 pas in 2013 of zelfs 2014 op de markt zal verschijnen. Gelukkig zijn er nog gepassioneerde Alfisten, waaronder Alessandro Masera. Alessandro is een amateur virtueel designer en heeft van de gelegenheid gebruik gemaakt om zelf zijn droom-Giulia te tekenen.

Op de foto’s zien we enkel de Giulia Berlina, maar dat kan de pret niet drukken. De man stak zijn beste ideeën in het ontwerp met als uiteindelijk resultaat een prachtige evolutie van de 159, die ondanks zijn leeftijd nog steeds niet verouderd oogt. We bemerken ook invloeden van de Alfa Romeo 4C, een goede keuze zo blijkt. De horizontale koplampen verdwenen, de Alfa-grille werd kleiner en achteraan vinden we zelfs echte Ferrari-flair. Dit ontwerp mag wat ons betreft meteen in productie, Marchionne?

Deel dit bericht:

2 reacties op "Impressies: Alfa Romeo Giulia"

  1. TDB 13-01-2012 om 10:37

    Zeer knap!

  2. claeys 13-01-2012 om 19:05

    ziet er ferm de moeite uit. Ben benieuwd.

Reageer

Reactie aan het plaatsen...