BMW X6 Facelift gespot in de sneeuw

BMW X6 2013 Facelift
De facelift van de BMW X6 speelt buiten in de sneeuw, de fotografen kon hij niet ontglippen.

Het is reeds enige tijd geleden dat we prototypes van de BMW X6 facelift zagen voorbijkomen. Nu werd de wagen echter opnieuw gespot in Zweden bij het testen in extreem koude omstandigheden. De facelift zal hoogstwaarschijnlijk debuteren in Genève en gekenmerkt worden door nieuwe koplampen met ronde LED-verlichting alsook achterlichten met LED-technologie. De BMW nieren vooraan krijgen eveneens een kleine update.

Onder de motorkap verwachten we dezelfde motoren die momenteel het gamma vullen. Geruchten spreken echter ook van een nieuwe tri-turbo 3.0-liter zescilinder diesel in een potentiële X6 M50d. Dit blok zou een vermogen uitbraken van zo’n 380 pk en een koppel van maar liefst 740 Nm. De crossover zou daarmee van 0-100 km/u sprinten in minder dan 5 seconden. (Via:WCF)

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...