Autosalon Brussel 2012: Videoverslag deel 3

Videoverslag Autosalon Brussel 2012
Na deel 1 en deel 2 van ons videoverslag is Pieter-Jan aan de beurt om jullie het lekkerste autonieuws voor te schotelen van het Autosalon van Brussel.

De tocht begint in de Italiaanse hoek van Hal 4 met Abarth, Lancia, Fiat en Alfa Romeo waarna ook enkele Duitse merken de revue passeren. Zo zien we bij Opel een kanariegele GTC de aandacht trekken, terwijl er verderop 2 milieuvriendelijke wagens de show proberen te stelen. Bij de Zuid-Koreaanse vrienden van Kia en Hyundai worden we getrakteerd op een lading nieuwe modellen die behalve een knap voorkomen hebben ook nog eens scherp geprijsd zijn. Deel 3 wordt afgesloten op de stand van Audi, waar ze naast facelifts ook enkele nieuwe modellen voorstellen! Morgen komt rond 19:00 deel 4 online van ons videoverslag, zondag komen de supercars nog eens langs op video. Deel 1 en deel 2 bekijk je respectievelijk hier en hier.

Deel dit bericht:

2 reacties op "Autosalon Brussel 2012: Videoverslag deel 3"

  1. Wolf 14-01-2012 om 17:57

    Was het maar morgen, JEEEEEEP johooo. Nou nog ff de lotto gewinnen

Reageer

Reactie aan het plaatsen...