Autosalon Brussel 2012: Videoverslag deel 2

Autosalon Special Deel 2
Jeroen vervolgt zijn zoektocht naar nieuwe modellen op het salon.

In deel 2 vervolgt Jeroen zijn zoektocht naar nieuwe modellen, knappe concepten en dito hostessen. Bij Land Rover maken we kennis met de DC100 Concept, een model waarmee men probeert te polsen hoe de liefhebber over de toekomst van de legendarische Defender denkt. Bij zustermerk Range Rover kunnen de fashionlovers dan weer kennis maken met de hippe Evoque. Op de stand van Lexus en Toyota vinden we naar goede gewoontes veel eco-vriendelijke modellen, maar we kunnen al verklappen dat er ook enkele krachtbommen te vinden zijn. Ook bij Mercedes gingen we even langs, waar naast drie nieuwigheden onze aandacht vooral richting de AMG hoek ging. Ook benieuwd? Kijk dan snel naar deel 2 van onze vijfdelige salonspecial! Deel 1 vind je trouwens hier, morgen om 19u volgt deel 3.

Deel dit bericht:

5 reacties op "Autosalon Brussel 2012: Videoverslag deel 2"

 1. TDB 12-01-2012 om 19:36

  Die babes op het einde mogen er ook zijn! 

  • BNNY 12-01-2012 om 19:38

   Die babes komen nogmaals langs in deel 3 😉

   Reden te meer om morgen terug te kijken! 

 2. Wolf 13-01-2012 om 14:06

  Er zit wel degelijk verschil in de gewone Prius en de station. Doordat de batterijen anders zijn geplaatst ( oa in/onder middenconsole) is de wegligging volgens Toyota verbeterd. Al moet je afvragen of mensen daarom een Prius kopen. Jongens,vergeet de Jeep SRT8 niet, hè?!!!!!

  • MRM 13-01-2012 om 14:09

   Inderdaad, maar techniek blijft hetzelfde he 😉
   Het zijn ook andere batterijen, Li-ion, een stuk milieuvriendelijker dan die van NiMh. 

 3. chuwie 14-01-2012 om 1:29

  nice! kort bondig en duidelijk! keep it up!

Reageer

Reactie aan het plaatsen...