Autosalon Brussel 2012: Mazda

Autosalon Brussel 2012 Mazda
In Paleis 7 kunnen liefhebbers de Mazda line-up ontdekken, met de nieuwe CX-5 als absolute ster.

Bezoekers van het autosalon kunnen in Brussel voor het eerst de Mazda CX-5 ontdekken, de nieuwe crossover maakt er namelijk zijn Belgische première. Daarnaast is er plaats voor de facelift van de Mazda3. Als derde nieuwigheid stelt Mazda de MX-5 Cup voor, een raceversie die vanaf 2012 op onze circuits terug te vinden zal zijn in een eigen Cup. Daarnaast wordt het volledige gamma in Brussel voorgesteld, enkel de BT-50 is niet aanwezig in Brussel. De Mazda2 en Mazda3 krijgen een speciale Black&White Edition, waarbij de wagens in zwart met wit dak of wit met zwart dak worden uitgevoerd en voorzien worden van een rijke uitrusting.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...