Autosalon Brussel 2012: Dacia

Dacia Autosalon Brussel 2012
Dacia stelt 3 modellen tentoon in Paleis 5: de Sandero, Duster en Logan.

Dacia, het budgetmerk van Renault, doet het de laatste tijd vrij goed in België. SUV’s en crossovers zijn ook steeds populair geweest in onze contreien dus op het autosalon van Brussel stelt Dacia vooral de Duster in de schijnwerpers. Optioneel wordt dit model uitgerust met vierwielaandrijving. Met een beginprijs van amper 11.900 is de Duster spotgoedkoop, het matzwarte exemplaar op de stand oogt bovendien vrij stoer.

Naast de Duster vinden we ook de Sandero terug en de Sandero Stepway. De stand wordt verder aangevuld door de Logan en Logan MCV. Tot slot vinden we ook de rally-versie van de Dacia Duster terug, waarvan zowel de spoiler als diffuser achteraan enorm buiten proportie zijn. Althans voor dagelijks gebruik. De nieuwe zevenzitter van Dacia, de Lodgy, die staat er nog niet. Deze wordt pas in Genève voorgesteld.

Lees hier onze rijtest met de Dacia Duster

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...