Autosalon Brussel 2012: Aston Martin

Aston Martin Autosalon Brussel
Aston Martin neemt ongeveer haar volledige gamma mee naar haar stand op het autosalon van Brussel. De moeite waard!

Het gamma begint bij de compacte Cygnet die gebaseerd is op de Toyota iQ. Om aan de emissienormen te voldoen, moest Aston Martin namelijk een milieuvriendelijk wagentje bouwen, dus kocht het er maar één van Toyota en maakte het er iets speciaals van. Naast de Cygnet vinden we dan weer een ander uiterste, de V12 Zagato die door het gelijknamige ontwerphuis werd vormgegeven.

Aston Martin haalde verder de V12 Vantage, de Virage, de DBS Carbon Black en de Rapide van stal. Meer dan genoeg redenen om zeker eens langs te gaan bij de Aston Martin-stand in Paleis 12 van het autosalon. De V12 Vantage kwam onlangs frequent in het nieuws, omdat de krachtige wagen misbruikt werd op de weg tegen 293 km/u, bijvoorbeeld. Het bewijst alleszins tot wat de wagen in staat is!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...