Hyundai Veloster Turbo in Detroit

Hyundai Veloster Turbo 2013
De Hyundai Veloster kon wel wat meer pit gebruiken, een turbo zorgt voor 201 pk.

Onlangs nog testten we de Hyundai Veloster 1.6-liter GDI en ondanks zijn sportieve looks, ontbrak er onder de motorkap duidelijk wat vermogen. Een Veloster Turbo circuleerde reeds langer door de geruchtenmolen, maar werd nog niet officieel bevestigd. Deze bevestiging komt met de officiële voorstelling van de wagen morgen in Detroit.

Op de foto’s zien we duidelijk een kleine facelift, die gelijkaardige ingrepen brengt als bij de nieuwe Genesis Coupé. De Turbo-versie wordt bovendien geleverd met bodykit en als je dat wil, een matgrijze kleur. Het belangrijkste vinden we natuurlijk onder de motorkap. Aan de slaginhoud van de benzinemotor werd niet geraakt, de 1.6-liter krachtbron kreeg wel een turbo opgeschroefd en levert 201 pk. Uitgebreide specificaties, prestaties en meer foto’s worden morgen verwacht.

Hyundai Veloster Turbo 2013

Hyundai Veloster Turbo 2013

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...