Suzuki XA Alpha Concept voorgesteld in India

Suzuki XA Alpha Concept
Suzuki heeft in New Delhi de XA Alpha Concept voorgesteld, de voorbode van een nieuwe Jimny.

De laatste generatie Jimny werd gelanceerd in 1998, enige tijd geleden dus. Mini-SUV’s zijn echter opnieuw hot en daarom kwam Maruti Suzuki, de Indiase arm van het Japanse merk, naar de New Delhi Motor Show met de XA Alpha Concept. De wagen staat op het platform van een Suzuki Swift, is precies 4.000 mm lang en mikt op de nieuwe Ford EcoSport en misschien zelfs de iets grotere Nissan Juke.

Visueel bemerken we de robuuste neus, uitgeklopte wielkasten en een licht aflopende daklijn. Onderhuids vervolgens verwachten we de 1.2-liter benzinemotor en 1.3-liter zelfontbrander uit de Swift. Een vierwielaandrijving zal eveneens tot de optielijst behoren. Specificaties werden nog niet vrijgegeven.

Maruti Suzuki XA Alpha Concept

Maruti Suzuki XA Alpha Concept

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...