Ferrari 458 Spider configurator staat online

Ferrari 458 Spider configurator
Altijd al gedroomd over de 458 Spider? Grijp dan nu je kans om hem volledig zelf te personaliseren!

Mocht je een goede €200.000 over hebben en op zoek zijn naar een goede investering is een Ferrari 458 Spider een goede optie. Voor liefhebbers die minder vermogend zijn biedt de online configurator altijd wat soelaas om de pijn te verzachten. We krijgen de keuze uit verschillende kleuren en velgen, afwerking in koolstofvezel en opties zoals een achteruitrijcamera, parkeersensoren, sportuitlaat en ga zo maar even door.

Binnenin wordt het nog leuker, zo kan je kiezen welke (verschillende) kleuren er gebruikt worden voor de binnenbekleding, het dashboard, enzovoort. Door de vele mogelijkheden zou het bijna onmogelijk zijn om twee identieke 458 Spider’s tegen te komen. Voor de befaamde rev counter kies je historisch gezien uiteraard voor geel, maar ook wit, zwart of rood behoort tot de mogelijkheden.

De krachtbron is op zijn beurt dan weer niet personaliseerbaar. Elke cabrio met een hard (en ingenieus) klapdak krijgt eenzelfde 4.5-liter groot V8 benzineblok, goed voor 570pk. De begrenzer komt vrij laat in actie rond de 9.000 toeren, wat de hoorbeleving enkel en alleen maar ten goede komt. Een sprint van 0 naar 100 km/u is voorbij binnen de 3,5 seconden, terwijl je volgens de heren uit Maranello ook vlot boven de 300km/u dakloos kunt cruisen. Ferrari beweert overigens dat de 458 Spider ook bruikbaar is in het dagelijkse leven, vandaar dat je zowel reis- als golftassen kunt aankopen die perfect passen. Configureren die handel!

Ferrari 458 Spider configurator

Ferrari 458 Spider configurator

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...